MTA SZTAKIEU Kiválósági Központ az információ-technológia és az automatizálás területénAz MTA SZTAKI tagja az ERCIM-nek (European Research Consortium for Informatics and Mathematics)Az MTA SZTAKI tagja a W3C-nek (the World Wide Web Consortium)ISO 9001 Minőségírányítás
HírekSzolgáltatásokAz IntézetElérésIntrawebTartalomKeresésEnglish

Copyright © 1996 MTA SZTAKI. Minden jog fenntartva.


Az itt lévô információk üzleti célra nem használhatók fel. E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák elhelyezhetôk könyvekben, más on-line szolgáltatásokban vagy más médián de az alábbiak kivételével sem az egészet sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetôk az MTA SZTAKI elôzetes engedélye nélkül. Az engedély kéréshez kérjük küldjön elektronikus levelet a webmaster@sztaki.hu cimre, melyben nevét, posta címét, a felhasználni kivánt információt és további felhasználás módozatát irja le.

Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket (beleértve a VRML modelleket is) személyes vagy oktatási célzattal azzal a feltétellel, hogy 1. nem módositja az informciót, 2. a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

Az MTA SZTAKI mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmifel felelôsséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

The information and data included in World Wide Web site have been compiled by MTA SZTAKI from a variety of sources, and are subject to change without notice from MTA SZTAKI. MTA SZTAKI makes no warranties or representations whatsoever regarding the quality, content, completeness, or adequacy of such information and data.


HTML és tartalmi szerkesztés Copyright © 1998 MTA SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztály, Budapest
Szerver grafikai tervezés Copyright © 1998 MTA SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztály, Budapest
Az MTA SZTAKI Logo elektronikus változatának grafikai tervezése Copyright © 1995 Kovács László MTA SZTAKI, Budapest. Minden jog fenntartva.
 
 
www.sztaki.hu
copyright (c) 2000 mta sztakiwebmaster